CUSTOMERS REVIEW: Solution-Lens.com Review Dueba Itchy Blue


Solution-lens.com – Dueba Itchy Blue review

 

Hei! jeg beklager at det har tatt så lang tid å få gjort et review av de nye linsene jeg fikk fra Solution-lens.com men nå blir det i hvertfall gjort haha. c: Jeg har vært på con og på ferie hoss familie så har ikke hatt med linsene og fikk desverre ikke gjort det før nå. :/

Linsene jeg fikk tilsendt er fra merket Dueba og er modell Itchy.

Solution-Lens.com Review Dueba Itchy Blue

 

Dette er da pakken jeg fikk tilsendt med linsene. Alt lå i en veldig søt eske (på bildet) og det jeg fikk med var linsene, en beholder til å ha dem i etter de blir åpnet, et par øredobber og en penn med navnet til nettsiden på.

Solution-Lens.com Review Dueba Itchy Blue

Solution-Lens.com Review Dueba Itchy Blue

Dette er da hvordan glasset med linsene ser ut før de er åpnet. c:

Solution-Lens.com Review Dueba Itchy Blue

Solution-Lens.com Review Dueba Itchy Blue

Her er linsene sett gjennom bunnen av linseglassene. som dere sikkert ser er de mest blå med litt brunt i kantene innerst og en mørkere blåfarge ytterst på kantene. Det er en del “hull” i fargen på linsene som gjør at de lett glir inn i den naturlige øyenfargen din.

 

Solution-Lens.com Review Dueba Itchy Blue

Solution-Lens.com Review Dueba Itchy Blue

 

 

 Slik ser linsene ut i linseboksen.

Solution-Lens.com Review Dueba Itchy Blue

Her er et bilde av ett øye hvor jeg har på linsene (høyre) og ett uten (venstre). Disse linsene er veldig like min naturlige øyenfarge så som dere ser er det nogen lunde vanskelig å se forskjell i forhold til de fleste andre linser. det eneste er vel at det ggjør øyenfargen min mer blå-grå og forstørrer irisen.

 

Solution-Lens.com Review Dueba Itchy Blue

Her er et bilde med linsene på begge øynene. Disse linsene har som sagt en veldig naturlig effekt og ikke særlig (i det minste på mine øyne) vibrant farge.

 

Farge 4/10

Disse linsene har ikke noe særlig vibrant farge på mine øyne som er blågrå fra før av så jeg tror ikke jeg kommer til å bruke disse for cosplay til karakterer med sterk blåfarge på øynene. På den andre siden er fargen veldig naturlig og glir fint inn i den naturlige fargen uten at det viser noe skille. jeg tror egentlig også at disse linsene hadde hatt størst ytelse på fargen for folk med brune øyne så det er egentlig ganske vanskelig for meg å bedømme dette på en ordentlig måte.Møns

 

Størrelse 6/10

Disse linsene gjør en ganske grei jobb til å være 14,5mm, men som nevnt tideligereser de veldig naturlige ut så selv om forstørrelsen viser om du sammenlikner slik som jeg gjorde på et av de tideligere bildene så ser de, når du har begge på, ganske vanelige ut.

 

Mønster 6/10

Jeg synes personelig at linsene (som vist i beholderen) har et veldig fint mønster og en bod blanding med det brune i midten. Desverre er det som sagt vanskelig for meg å bedømme på etter som at de er veldig like på mine egne øyne på mange måter så jeg får ikke helt frem effekten.

 

Behagelighet 8/10

Disse linsene er ganske ok å gå med etter det jeg nå har erfart. selv om jeg kjenner at jeg har dem på er det ikke irriterende eller vondt på noen måte. Jeg kan heller ikke se kanten av fargen på linsene når jeg går med dem som er noe jeg selv synes er veldig irriterende når skjer med enkelte linser.

 

Kort sagt er disse linsene sansynelig vis bedre for folk med en annen farge og mønster på øynene enn meg om man ønsker en større forandring. Men på den andre siden er de noe jeg sansynelig vis vil bruke når jeg cosplayer karakterer som Armin (attack on titan) og Alois (black butler) når jeg vil ha en mer naturlig look som ikke forstørrer øynene for mye men samtidig fremhever dem litt.

Her er en link om noen ønsker å kjøpe disse linsene og jeg håper dette reviewet var til nytte for noen av dere. c:

https://Solution-Lens.com/?p=13393

Solution-Lens.com Review Dueba Itchy Blue